Palvelut

Toiminta-ajatuksenamme on edistää lapsiperheiden, ikääntyvien, vammaisten ja omaishoitajien tasa-arvoista hyvinvointia tarjoamalla yksilöllisiä ja asiakkaan arkea parhaalla mahdollisella tavalla tukevia hoiva- ja tukipalveluita. 

Henkilökuntamme pystyy vastaamaan asiakkaan erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Asiakkaaksi voi tulla maksusitoumuksella, palveluseteliasiakkaana sekä itsemaksavana asiakkaana. Kotipalvelussa meille tärkeää on kiireettömyys asiakkaan luona ollessa. Pääsääntöisesti työntekijäpari vastaa yhdestä asiakkuudesta, näin ollen työntekijät eivät vaihdu asiakaskäynneillä jatkuvasti.

Toiminta-alueenamme kotipalvelussa on Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Hankasalmi ja Petäjävesi. Lastenyksikköön ovat tervetulleita kaikki omaishoidettavat lapset ympäri Keski-Suomen.

Toimintamme arvot: - yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen - ihmisläheisyys - avoimuus ja rehellisyys - ilon tuottaminen arkipäiviin - kiireettömyys ja joustavuus - ei jatkuvaa vaihtumista työntekijöissä - avun tarjoaminen nopeallakin aikataululla