Etsi

Omaishoidettavien Lasten yksikkö 

UUSI VILLA KOTINURMI
Uusi Villa Kotinurmi tarjoaa omaishoidettaville lapsille ja nuorille tilapäistä, ympärivuorokautista hoitoa turvallisessa ja kodikkaassa ympäristössä. Yksikkö sijaitsee Palokan Jokelassa omakotitalo alueella osoitteessa Koivulehdontie 12. Yksikössä on kuusi asiakaspaikkaa. 
Teemme yhteistyötä keskisuomalaisten kuntien omaishoidon kanssa. Jos olet kiinnostunut saamaan lapsellesi tilapäishoitoa, otathan yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi. 

ARKI KOTINURMESSA 
Pyrimme järjestämään jaksot niin, että paikalla olisi mahdollisimman saman ikäisiä lapsia tai nuoria. Ulkoilemme, leikimme, pelaamme, askartelemme, leivomme ja vietämme yhdessä aikaa aikuisen turvallisessa ohjauksessa. 
Perinteinen kotiruoka valmistetaan meillä tuoreista raaka-aineista.

HENKILÖKUNTA 
Meillä työskentelee lähihoitajia, sosionomi ja hoiva-avustajia. Meistä jokaisella on kokemusta erilaisten lasten ja nuorten hoidosta ja työtä tehdään lasten parissa suurella sydämellä välittäen ja turvaten lapsen arjen. Haluamme, että omaishoitajana vanhemmat voivat jättää lapsensa meille hyvillä mielin keskittyen omaan, ansaittuun hengähdystaukoonsa. 
Kuuntelemme mielellämme toiveita ja otamme kehitysideoita vastaan perheiltä. 

Kyselyt ja paikkavaraukset p. 045 6134340 (arkisin klo 8-16)
Villa Kotinurmen työntekijät tavoitat p. 0504784384